MMK bew paars web clearis 0
Tailor fit software

Cubus: alle bedrijfsinformatie in een ERP systeem op maat

Tailor fit software

Cubus: alle bedrijfsinformatie in een ERP systeem op maat

De juiste bedrijfsgegevens, altijd en overal

Stroomlijning van bedrijfsprocessen, maximale controle over datastromen en steeds kunnen vertrouwen op de allernieuwste informatie. Want zó kan jij ondernemen.

Cubus is het Enterprise Resource Planning (ERP) systeem van Clearis. Gebruiksvriendelijk, cloud based en helemaal tailored voor jou, maar zónder de kosten van maatwerk. Projectadministratie, facturering, HRM, CRM, voorraad- en magazijnbeheersing, Cubus kan het allemaal. En veel méér, als jij dat wilt.

Eenvoudige integratie

Koppeling met Twinfield, Exact en andere pakketten

Snelle implementatie

Snel? Supersnel zelfs! Soms al in één dag geregeld

cubic box mockup 0 cubus@x

Cubus is een kans. Want grip is key voor groei!

 MMK bew paars web clearis

Inzicht op processen en informatie

Cubus haalt het beste uit MKB-bedrijven. Hoe? Dit ERP systeem van Clearis biedt helder inzicht in processen en informatie. Gebruikers nemen betere beslissingen en verhogen hun productiviteit tegen lagere kosten. Je komt echt verder met de tailor fit software van Cubus!

  • Klanten
  • Personeel

  • Projecten
  • Voorraadbeheer
  • Inkoop
  • Verkoop
  • Rapportage

Klanten

Een bedrijf zonder klanten zal niet lang bestaan.

Klantrelaties zijn van levensbelang voor elke ondernemer. Ook daarin biedt Cubus gebruikers alle support. Onderdeel van het ERP-systeem is een CRM module voor registratie van klantgegevens, lead-opvolging, klachtenafhandeling en veel meer.

Cubus is dus ook dé oplossing voor centrale en eenduidige opslag van klantinformatie. En helemaal AVG-proof, uiteraard.

man lead woman

Personeel

Elke onderneming draait beter met tevreden medewerkers. De HRM module in Cubus is er voor elke administratieve handeling rond personeel. Van salarisbetaling tot opleiding en ontwikkeling, de module stroomlijnt HRM binnen elke organisatie.

Met Cubus heb is er dus altijd en overal inzicht in HRM zaken. Zo blijven niet alleen medewerkers tevreden, maar ook jijzelf.

Projecten

Een project in de goede banen leiden wordt een stuk een eenvoudiger met Cubus. Projectacties, projectbegrotingen, statussen en tijdregistratie; alle informatie is altijd optimaal binnen handbereik. Zo bespaar je makkelijk op kosten en tijd.

Met Cubus staat een project nooit voor verrassingen. De projectleider kan zich maximaal concentreren op aansturing en het allerbeste resultaat.

delivery box

Voorraadbeheer

Voorraadbeheer, het is balanceren op een dunne lijn. Gelukkig maakt Cubus van die dunne lijn een stevige balk.

Continu inzicht in voorraadposities en voorraadwaarde maken kosteneffectief voorraadbeleid makkelijk dan ooit. Zo houd je de kosten van voorraadbeheer onder controle én je klanten voortdurend tevreden.

hand truck with boxes

Inkoop

Cubus heeft ook een uitstekende module voor de inkoop. Nooit meer is de status van een order onduidelijk. Met duidelijke sjablonen voor het snel plaatsen van orders tot en met rapportages van back-orders, het is allemaal helder inzichtelijk.

Door de eventuele koppeling met Twinfield wordt de boekhouding ook direct bijgewerkt. Dat scheelt repeterende handelingen en geeft inzicht. Transparantie dus, ook voor de inkoop.

add to cart

Verkoop

Soepele verkoop zonder fouten, dat is de levensader van een bedrijf. Ook daar ondersteunt Cubus.

Met Cubus ben je zeker van de juiste orders, de juiste orderregels, de juiste levertijden en de juiste facturen. En dat allemaal onderbouwd in een contract met de klant, en ook dát is eenvoudig en snel geregeld met Cubus.

invoice

Rapportage

De beste plek om te weten hoe het gaat met jouw bedrijf, dat is Cubus. Alle essentiële bedrijfsprocessen komen er samen, dus hier worden de zaken helder.

Elke onderneming heeft rapportages nodig die ook helder inzicht geven in de staat van de onderneming. De rapportages in Cubus zijn naar eigen wens en inzicht in te richten. Natuurlijk zijn er al standaard rapportages beschikbaar.

Cubus is standaard te koppelen met deze diensten

Integratie mogelijkheden Cubus

Ervaar de kracht van Cubus in jouw bedrijf

Wij passen Cubus helemaal aan naar jouw wens. Zo krijg je grip op informatie en processen. En zo neem je altijd het beste besluit.

Transparant op weg met Cubus

Advies

Begin het traject bij Clearis consultancy. Onze adviseurs komen op basis van jouw wensen met een heldere maatwerkoplossing.

Implementatie

De implementatie van Cubus duurt niet lang. Afhankelijk van het maatwerk draait het ERP systeem bij sommige gebruikers al in één dag.

Support

Bij Clearis zijn we telefonisch en online altijd bereikbaar om te helpen bij vragen. Als het nodig is, dan komen we gewoon langs.

Veelgestelde vragen

Nee, er is geen probeer versie beschikbaar. Onze consultants nemen u graag mee door de functionaliteiten en leggen u uit hoe u het beste met CuBus kan werken.

Ja, wij hanteren altijd een contractperiode van 1 jaar.

Na het verstrijken van de uiterste betaaldatum ontvangt u altijd 2 herinneringen. Wanneer de factuur dan nog niet betaald is zijn wij genoodzaakt de factuur uit handen te geven. Op dat moment wordt ook de toegang tot CuBus geblokkeerd. Uiteraard blijft uw administratie beschikbaar tot wanneer de betalingen zijn voldaan.

Binnen 1 dag ontvangt u een contractbevestiging. Wanneer wij deze getekend retour hebben ontvangt u een inlogcode met een wachtwoord. Op onze portal vind u tal van instructies en documenten met uitleg over de werking van CuBus. U kunt dan zelf aan de slag. Het is echter beter om samen met een van onze consultants CuBus in te richten en op weg geholpen te worden.
De kosten voor het starten met CuBus zitten in het samen met u doornemen van de inrichting en het u wegwijs maken in het pakket. Wij bepalen samen met u de gewenste werkwijze. Dit is een minimale opstart van 4 uur wat wij u aanbieden in een pakket voor € 495 euro (excl. BTW).
Ja, wij bieden diverse trainingen aan. Het is ook mogelijk om met een consultant een training op maat af te spreken. Neemt u hiervoor contact met ons op.

CuBus wordt jaarlijks vooraf gefactureerd. Wanneer u maandelijks wilt betalen kan dat tegen een meerprijs van 5%.

Dat is gelimiteerd naar uw contract. U kunt altijd een licentie voor een extra gebruiker aanschaffen. Dit kan ook tijdens de looptijd van het contract.

Ja, er zijn diverse import templates beschikbaar.

Wij hanteren een opzegtermijn van 3 maanden. Wanneer wij uw opzegging 3 maanden voor het ingaan van de nieuwe contractperiode ontvangen hebben krijgt u geen factuur meer en zal de administratie op het moment van het aflopen van het contract dicht gezet worden.


Ja, magazijn- en voorraadbeheer zijn standaard functionaliteiten van CuBus
Nee, wanneer u een CuBus licentie heeft dan beschikt u over de volledige functionaliteit.