Zonwering & deuren

Inmeten, offerte uitbrengen, montage plannen en factureren. 

Digitaliseer je volledige klantproces van eerste contact, bestelling tot levering en facturatie in één systeem. Met Cubus krijg je inzicht in de planning van al je klussen en belangrijke financiële cijfers. Door te digitaliseren heb je altijd inzicht in de voorraad, je openstaande orders en de omzet. Met Cubus bespaar je tijd en kan je altijd het beste leveren aan jouw klanten. 

Eén systeem voor alle processen

Door de integratiemogelijkheden van Cubus integreer je jouw favorieten software met Cubus. Hierdoor heb je in Cubus altijd actuele data en voorkom je dubbele acties. Je hebt in Cubus zelfs de mogelijkheid om potentiële klanten vast te leggen en een verkoopkanaal in te richten. Zo krijg je inzicht in je verkoopkanaal en kan je de planning hier op afstemmen. 


industrial hall g0ae0ff 0

Plannen van klussen

Eenvoudig vanuit één overzicht klussen plannen en de planning meenemen in het debiteurenproces. Met Cubus plan je eenvoudig klussen, maak je snel een offerte en plan je inmeet- en  montageklussen, zodat je op basis van geleverde producten en uren met één druk op de knop een factuur naar de klant stuurt. 

Favoriete software koppelen

Maak je al gebruik van een bepaalde software waar je helemaal fan van bent? Koppel ze met Cubus, zodat jouw medewerkers blijven werken op de manier die zij gewend zijn. 

Processen optimaliseren

Verzamel al je data in één systeem en krijg via rapportages inzicht in de processen. Data is belangrijk om processen te optimaliseren. Data geeft inzicht in de prestaties van de organisatie.

Ondervind de mogelijkheden van Cubus

Lees in onze online brochure welke mogelijkheden Cubus jouw organisatie kan bieden.

Je bericht is succesvol verzonden
cubic box mockup 0 cubus@x

Personeel

Leg contracten, afwezigheid, vakantiedagen van het personeel vast. Plan werknemers en maken eenvoudig roosters. 

Relatiebeheer

Beheer relaties, leg communicatiehistorie vast, integreer met je e-mail marketing software en maak gebruik van uitgebreide CRM functies. 

Verkoop

Debiteurenbeheer, orderproces optimaliseren en automatiseren. Verkoopkanalen vastleggen en door rapportage inzicht in de omzet. 


Inkoop

Zelfstandig, of afhankelijk van voorraad of verkooporders, inkopen via Cubus. Aansluiten bij leveranciers en inkoop standaardiseren. 

Logistiek

Producten beheren, voorraad bijhouden, goederenontvangst en orderpicken, in één proces, geautomatiseerd. 

Magazijnen

Meerdere locaties, voorraad traceren en orderstatussen bijhouden. Processen optimaliseren aan de hand van real-time data. 

Service

Plan monteurs, neem de planning mee in het orderproces en manage de beheersbaarheid van de orders. Automatisch producten en uren factureren, bespaar enorm veel tijd. 

Rapportages

Gebruik data vanuit Cubus om te optimaliseren. Krijg inzicht in prestaties van processen en stuur maximaal op feiten. 

Hulp nodig bij het maken van een keuze?

Wij helpen je via de telefoon of mail graag verder!