Support

Wij staan voor u klaar

Bij Clearis gaan we uit van langdurige klantrelaties. We bouwen graag een band met iedereen op. Voor onze klant staan we na implementatie van een oplossing altijd klaar met blijvende ondersteuning. Is er een probleem of heb je een vraag? Wij zijn bereikbaar! Maak hieronder een melding aan en de juiste specialist komt meteen in actie.

 MMK0 bew paars web clearis 0

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maken wij gebruik van een ticketing systeem.

Supportafhandeling

Advies

Elk traject begint bij Clearis consultancy. Onze adviseurs komen op basis van jouw wensen met een heldere maatwerkoplossing.

Implementatie

De implementatie van onze adviezen of applicaties duurt niet lang. Afhankelijk van het maatwerk draaien onze oplossingen bij sommige gebruikers al in één dag.

Support

Bij Clearis zijn we telefonisch en online altijd bereikbaar om te helpen bij vragen. En als het nodig is, dan komen we gewoon langs.

Acute problemen? Bel ons!

Om een bedrijfsproces gaande te houden, heeft een vraag soms acuut een antwoord nodig. Dat begrijpen we bij Clearis als geen ander. We zitten daarom klaar voor je telefoontje.

 MMK bew paars web clearis

Meekijken met AnyDesk

Onze support-afdeling kan indien nodig op afstand meekijken en problemen oplossen. Ook zo zorgen wij ervoor dat je als ondernemer vooruit kan blijven kijken. Voor het meekijken maken wij gebruik van de applicatie AnyDesk. Gebruik de knop hieronder om AnyDesk alvast te downloaden.