MMK bew paars web clearis 0
Software
for people

LEA: jouw ledenadministratie in één overzichtelijk programma

Software
for people

LEA: jouw ledenadministratie in één overzichtelijk programma

Altijd zicht op leden, abonnementen en méér

LEA is een veelgebruikt systeem voor de administratie van leden, abonnementen, donateurs en sponsors. Dat maakt LEA tot een ideale keuze voor stichtingen en verenigingen, maar ook voor andere organisaties. Cloud-based, overzichtelijk en met alle functionaliteiten voor een gedegen en betrouwbare administratie. En aan te passen aan elke wens.

Bij LEA hoort ook een app waarmee leden zelf hun gegevens beheren.

Modulair opgebouwd

LEA is een adaptieve applicatie. Wat jij niet nodig hebt, laten we gewoon weg.

Financiële administratie

Het bijhouden van een financiële administratie kan ook met LEA. Facturen versturen is easy!

 MMK bew paars web clearis

Ledenadministratie made easy!

 MMK bew paars web clearis

Grip op jouw administratie

Met LEA is jouw ledenadministratie in de beste handen. Talloze verenigingen en stichtingen kiezen al voor deze oplossing van Clearis. Ze ervaren het gebruiksgemak en zijn nooit meer in de weer met Excel of andere ingewikkelde applicaties. LEA is software for people tot in de puntjes!

  • Leden administratie
  • Mijn omgeving
  • Altijd beschikbaar
  • Boekhouding
  • Structuur
  • Communicatie
  • Prijs
man leader

Leden administratie

Van muziekvereniging tot uitgever en van sportclub tot kerkelijke gemeente, LEA ledenadministratie is er voor iedereen. De software is eenvoudig te gebruiken en leden kunnen hun gegevens zelf beheren en aanpassen. LEA maakt een effectieve en efficiënte ledenadministratie mogelijk, zonder dat het veel tijd kost.

Bovendien is LEA altijd en overal online toegankelijk. Veilig, betrouwbaar én AVG-proof.

user position

Mijn omgeving

Een adres veranderen? Of een nieuw telefoonnummer doorgeven? Leden doen het heel simpel zelf in hun "Mijn omgeving". Daar kunnen zij zich ook aanmelden voor vergaderingen, lessen, trainingen of andere activiteiten. Facturen, overzichten en nog veel meer, het is bovendien zo te downloaden voor iedereen.

Nieuwe leden registreren zich heel eenvoudig met een speciale functie. Ook dat scheelt tijd én fouten!

user shield

Altijd beschikbaar

Een administratie met meerdere personen doen? Dat is geen enkel probleem! LEA is volledig in te richten met autorisatie-niveaus en bovendien online altijd bereikbaar. Dus waar je ook bent, de administratie is altijd in te zien.

De beveiliging is natuurlijk goed geregeld; het gaat tenslotte over privacy-gevoelige gegevens. Daarmee neem je geen risico’s.

Boekhouding

De boekhouding is altijd op orde door de koppeling met Twinfield. Contributies innen is een peulenschil, een leningadministratie voeren is zo gedaan en debiteuren zijn met een druk op de knop in beeld gebracht. LEA is een boekhoudkundige krachtpatser.

De volledige financiële functionaliteiten van LEA:

  • eenvoudig incasso’s maken en overzicht behouden

  • werken met kortingstructuur

  • aanmaken en versturen van facturen en herinneringen

organization

Structuur

Geen enkele organisatie is hetzelfde, en LEA houdt daar rekening mee. Het is simpel om de administratie een weergave van de eigen organisatie te laten zijn.

Dus heb je een vereniging met verschillende afdelingen? Of is de organisatie ingericht in regio’s? LEA heeft handige functies om hiermee om te gaan. Het verplaatsen van ledeninformatie is zo geregeld.

comment bubbles

Communicatie

Op de juiste manier communiceren over de juiste besluiten, dát wil iedereen! LEA biedt uiteenlopende opties voor communicatie. Natuurlijk is het mogelijk om facturen te versturen, maar ook welkomstbrieven, overzichten en aanmaningen. Met LEA heb je diverse templates meteen tot je beschikking.

Het is zelfs mogelijk om een nieuwsbrief te versturen naar selecties van leden op basis van kenmerken en acties. De communicatie met de leden, donateurs, sponsors en klanten was nog nooit zo makkelijk!

coins stack

Prijs

Bij Clearis stemmen we LEA helemaal af op jouw organisatie. En dan hebben we het niet alleen over de functionaliteiten, maar ook over de vergoeding voor het gebruik van LEA.

Vanaf 30 euro is het al mogelijk om van alle voordelen van LEA te genieten. Benieuwd naar ons aanbod? Neem dan snel contact met ons op!

Ervaar de kracht van LEA

LEA maakt het bijhouden van een ledenadministratie simpel en zelfs leuk. Meer weten? We vertellen je er graag alles over.

 MMK bew paars web clearis

Ervaar de gekoppelde kracht

LEA is snel en makkelijk te koppelen aan krachtige en gespecialiseerde tools als Twinfield. De integratie, dat regelen we bij Clearis allemaal voor je. Ook integratie met andere applicaties behoort tot de mogelijkheden. Jouw wens is ons maatwerk. Welke integratie jij ook kiest, LEA is en blijft eenvoudig in gebruik.

Aan de slag met LEA

Advies

Begin het traject bij Clearis consultancy. Onze adviseurs komen op basis van jouw wensen met een heldere maatwerkoplossing.

Implementatie

De implementatie van LEA is vaak snel gepiept. Afhankelijk de wensen draait de software bij sommige gebruikers al in één dag.

Support

Bij Clearis zijn we telefonisch en online altijd bereikbaar om te helpen bij vragen. En als het nodig is, dan komen we gewoon langs.

Veelgestelde vragen

Dat is gelimiteerd naar uw contract. U kunt altijd een licentie voor een extra gebruiker aanschaffen. Dit kan ook tijdens de looptijd van het contract.

Nee, er is geen probeer versie beschikbaar. Onze consultants nemen u graag mee door de functionaliteiten en leggen u uit hoe u het beste met LEA kan werken.

De kosten voor het starten met LEA zitten in het samen met u doornemen van de inrichting en het u wegwijs maken in het pakket. Wij bepalen samen met u de gewenste werkwijze. Dit is een minimale opstart van 4 uur wat wij u aanbieden in een pakket voor € 495 euro (excl. BTW).

CuBus wordt jaarlijks vooraf gefactureerd. Wanneer u maandelijks wilt betalen kan dat tegen een meerprijs van 5%.

Na het verstrijken van de uiterste betaaldatum ontvangt u altijd 2 herinneringen. Wanneer de factuur dan nog niet betaald is zijn wij genoodzaakt de factuur uit handen te geven. Op dat moment wordt ook de toegang tot LEA geblokkeerd. Uiteraard blijft uw administratie beschikbaar tot wanneer de betalingen zijn voldaan.

Wij hanteren een opzegtermijn van 3 maanden. Wanneer wij uw opzegging 3 maanden voor het ingaan van de nieuwe contractperiode ontvangen hebben krijgt u geen factuur meer en zal de administratie op het moment van het aflopen van het contract dicht gezet worden.


Ja, er zijn diverse import templates beschikbaar.

Binnen 1 dag ontvangt u een contractbevestiging. Wanneer wij deze getekend retour hebben ontvangt u een inlogcode met een wachtwoord. Op onze portal vind u tal van instructies en documenten met uitleg over de werking van LEA. U kunt dan zelf aan de slag. Het is echter beter om samen met een van onze consultants LEA in te richten en op weg geholpen te worden.

Ja, wij bieden diverse trainingen aan. Het is ook mogelijk om met een consultant een training op maat af te spreken. Neemt u hiervoor contact met ons op.
Ja, wij hanteren altijd een contractperiode van 1 jaar.

Nee, wanneer u een LEA licentie heeft dan beschikt u over de volledige functionaliteit.

Meld je aan voor een gratis demo

Je bericht is succesvol verzonden