ISO2ACT

Praktische applicatie gerealiseerd

Door een mooie samenwerking is ISO2ACT dé Cloudapplicatie geworden die “continu verbeteren faciliteert en stimuleert”.

Het idee van Henny Oberink van Actnovum was om een kwaliteitsmanagement applicatie te maken die bedrijven effectief ondersteunt bij de dagelijkse bedrijfsvoering. Het moest overzichtelijker, duidelijk en vooral makkelijker.

Met ISO2ACT kan een onderneming de bedrijfsvoering continu en aantoonbaar verbeteren, certificeringen (ISO 9001, 14001, 27001 en VCA) eenvoudiger maken en dit alles makkelijker, gestructureerder en effectiever aanpakken.

Logo Iso  ACT CMYK DEF 00x0 0

Enorm blij met de dienstverlening!

tim van der kuip CPsXJYmS unsplash

Aanpak

Samen hebben wij de doelstelling voor de applicatie bepaald. Vervolgens hebben we alle processen, formulieren en overzichten vertaald met onze scrum-methodiek en de applicatie gerealiseerd. De klant heeft volop meegedaan in het uitdenken en heeft de resultaten functioneel getest. Zo kon tijdig bijgestuurd worden waar nodig en waren er geen verrassingen.

Door de prettige samenwerking hebben we het beste uit elkaar gehaald en een prachtige applicatie ontwikkeld die zich heeft bewezen in de praktijk.

Resultaat

Het is een nieuwe applicatie waarin zijn klanten gestroomlijnd en logisch hun eigen kwaliteits- en veiligheidsmanagement kunnen ondersteunen. Meldingen en beoordelingen vastleggen, rapporteren en verbeteracties volgen.

Meer weten over ISO2ACT? Neem dan contact op met Henny Oberink van ISO2ACT voor meer informatie: Tel.: 0548 745397 of email: h.oberink@iso2act.nl.

Wil je eigen oplossing in de vorm van een applicatie laten ontwikkelen door Clearis? Neem dan contact op met ons. Wij gaan graag met jou alle mogelijkheden inventariseren. En dan kan de nieuwe applicatie wel eens sneller gerealiseerd zijn dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.