Over Clearis

Ready to deploy

De consultants, developers en applicaties van Clearis staan voor u klaar. Zo krijgt u grip op processen en informatiestromen in uw bedrijf. Daarmee halen we samen het beste uit uw onderneming en maken we groei mogelijk.

 MMK bew paars web clearis

Altijd op zoek naar de beste oplossing

 MMK bew paars web clearis 0

Ons verhaal

Als ondernemer weet je als geen ander dat grip op bedrijfsprocessen veel tijd, geld en frustratie kan kosten. Geen grip op die processen, betekent vaak ook geen grip op informatiestromen. En dat maakt het nemen van de juiste beslissingen lastig en staat groei in de weg.

Bij Clearis zijn we ervan overtuigd dat het stroomlijnen en optimaliseren van processen en informatiestromen de sleutel is naar succes voor elk bedrijf. Wij helpen met het vinden van die sleutel in de vorm van een maatwerkoplossing. Die bestaat uit daadkrachtige consultancy, vaak in combinatie met een standaard applicatie of onze adaptieve applicaties Cubus en LEA.

Onze partners

consolo

Consolo

Bedenker en verbeteraar van eigenlijk alles wat met ICT te maken heeft, voor met name grotere bedrijven en het MKB.

Betty Blocks

Betty Blocks

Betty Blocks is een platform waar we applicaties kunnen bouwen zonder het gebruik van ingewikkelde code. Snel en multi-platform ontwikkelen is nu mogelijk.

twinfield

Twinfield

Clearis zorgt voor naadloze integratie van onze oplossingen met Twinfield

Maatwerk applicaties

Soms is de uitdaging zo vernieuwend dat een standaard oplossing niet volstaat. Dan staan wij klaar met onze ervaring, kennis en ontwikkelvaardigheden om een unieke WebApp te bouwen. Custom made, passend bij de huidige IT infrastructuur en bedrijfsprocessen.

A RealSolution

ARS

A-Real-Solution maakt van Exact Synergy mooie werkbare oplossingen. De producten Real-HRM, Real-CRM, Real-Sign en de diverse onderdelen van de Real-Toolbox vormen de basis van deze oplossingen. A-Real-Solution en Clearis versterken elkaar op het gebied van support en development.

mendix
Mendix is het snelste en makkelijkste platform om Web en Mobile Apps te bouwen. Hierdoor zijn we in staat om continue te verbeteren en wordt het mogelijk om te blijven innoveren.

Onze mensen

Adaptief

Wij stemmen onze producten altijd doelgericht en efficiënt af op de behoefte van jouw bedrijf. Ons ERP systeem – inclusief CRM software - past altijd als een maatpak.

Verfrissend

Wij maken creatieve oplossingen. We denken graag mee over aanpassingen en zorgen voor een passende oplossing.

Verbindend

Wij zorgen voor een betrouwbare en persoonlijke connectie. Wij gaan verder dan alleen onze software. 

Daadkrachtig

We houden van aanpakken en doorpakken. We willen dingen snel en goed voor elkaar krijgen. En we komen met doelgerichte adviezen.

Helder

We doen wat we zeggen. Zijn duidelijk in afspraken en communiceren helder. 

Ben je benieuwd naar wat Clearis voor jou kan betekenen?

Neem contact op!

 MMK0 bew paars web clearis 0

‘Bij Clearis denken en bouwen we graag mee’

‘Bij Clearis denken en bouwen we graag mee met onze klanten. Samen komen we tot mooie oplossingen die ondernemers verder brengen. Als dat vraagt om verdere ontwikkeling van onze producten Cubus en LEA, dan doen we dat gewoon. Al onze klanten hebben daar profijt van. Maar de oplossingen kunnen ook heel ergens anders liggen, bijvoorbeeld in Exact. Onze consultants geven krachtige, onafhankelijke adviezen. Dat is een wezenlijk onderdeel van de band die we samen opbouwen.’

Robert van den Ham, partner in Clearis