MMK bew paars web clearis
Clearis consultancy

Clearis consultancy

Voor optimale processen en informatie

De beste besluiten vragen in elke bedrijf om optimale bedrijfsprocessen en de juiste informatie. Bij Clearis consultancy in Barneveld helpen we MKB-ondernemers daar grip op te krijgen. Onze ervaren business consultants staan altijd klaar met advies voor een betere oplossing. Want we halen graag het beste uit elke onderneming. Zo werken we samen aan groei!

 MMK0

De unieke oplossing voor uw bedrijfsinformatie.

 MMK0 bew paars web clearis 0

Onze diensten

Bij Clearis consultancy weten we echt álles over bedrijfsprocessen, informatiestromen, business intelligence en projectmanagement. Onze dienstverlening bestaat vaak uit twee delen.

Consultancy

Onze adviseurs lopen mee bij klanten en leggen hun oor goed te luister. Ze komen vervolgens met een krachtig, onafhankelijk advies voor verbetering.

Maatkostuum

Onderdeel van ons advies kan de implementatie van een ERP systeem zijn. Met onze zelfontwikkelde Cubus applicatie leveren we bij Clearis altijd een tailor fit oplossing.

 MMK0 bew paars web clearis 0
  • IT scan
  • Projectmanagement
  • Business Intelligence
  • Integratie
  • Pakket selectie

IT scan

Bij Clearis adviseren wij je over de vormgeving van bedrijfsprocessen en de inzet van automatisering daarbij. Een IT scan maakt op een snelle en transparante manier duidelijk hoe het bedrijf er voor staat.

De IT scan is vaak het startpunt voor meer helderheid en inzicht in elke organisatie!

user time

Projectmanagement

Succesvol projectmanagement is een vak apart en van veel zaken afhankelijk. Overzicht krijgen en resultaat behalen, het is niet zomáár gedaan!

Natuurlijk is kennis van methoden en technieken onmisbaar. Een belangrijkere rol is weggelegd voor een professionele houding, sociale vaardigheden en ervaring met management. Dat brengen we bij Clearis allemaal mee.

microsoft excel

Business Intelligence

Neem sneller en betere beslissingen met de juiste Business Intelligence (BI). De juiste stuurinformatie geeft altijd meer grip op de organisatie.

Business Intelligence is de kunst van het verzamelen, analyseren en (online) publiceren van gegevens uit diverse databases of andere bronnen. En bij Clearis zijn we daar bijzonder bedreven in.

Meer over PowerBI

online transaction

Integratie

Het maken van integraties en koppelingen is een van de specialiteiten van Clearis. De technische ins en outs, die kennen wij door en door.

Maar wij focussen vooral ook op inhoud en hoe digitale oplossingen elkaar aanvullen. Het bouwen van online koppelingen tussen systemen neemt een grote vlucht. Met Clearis mis je die vlucht niet!

cubes

Pakket selectie

Sta je voor de keuze een nieuw softwarepakket aan te schaffen en zie je door de bomen het bos niet meer? Kies op basis van feiten!

Er zijn legio automatiseringspakketten, elk met eigen functionaliteiten. Hoe selecteer je uit al die pakketten de allerbeste voor je bedrijf? Met Clearis maak je altijd de perfecte keuze.

De koppelingen van Clearis

microsoft sql

Reporting Services

Duidelijk en overzichtelijk informatie uit verschillende systemen presenteren. Met Reporting Service hebben we veel tools tot onze beschikking om duidelijke rapportages te maken.

exact synergy

Exact Synergy Enterprise

Je integreert informatiestromen, structureert het bedrijfsproces en zorg voor een basis om optimaal samen te werken. Exact Synergy Enterprise bundelt en stroomlijnt jouw processen op elk onderdeel van je organisatie.

 MMK bew paars web clearis 0

Advies van onze consultants

Wist je dat een gebrek aan grip op bedrijfsprocessen naast frustratie en tijd ook een hoop geld kost? Geen grip op processen betekent vaak ook geen overzicht op informatie. Dat maakt het nemen van de juiste beslissingen vaak lastig. Met het advies van onze consultants breng je daarin verandering.

 MMK0 bew paars web clearis

Altijd op maat

Onze consultancy is als een maatkostuum: helemaal op jouw lijf geschreven en alléén voor jou. Elk probleem is weer anders, dus geen advies is hetzelfde. Maar bij Clearis Consultancy weten we dat het altijd beter kan. En trouwens, onze applicaties voor ERP, CRM en ledenadministratie zijn niet alleen bewezen effectief en gebruiksvriendelijk, ze zien er ook nog eens fraai uit. Ja, als een maatkostuum!

Wij bouwen de software op

mendix
Betty Blocks