ERP systeem koppeling Twinfield

ERP-systeem met koppeling Twinfield

Maak je gebruik van het boekhoud pakket Twinfield en op zoek bent naar een ERP-systeem met een koppeling met Twinfield? In eerste instantie kun je met Twinfield alleen prima uit de voeten. Maar nu is het tijd voor een pakket naast Twinfield met bredere functionaliteiten. En dat is logisch. Twinfield is een boekhoudpakket en de plek waar je accountant zich thuis voelt. Maar voor jouw organisatie, je werknemers, heb je een eigen pakket nodig. Een pakket dat past bij jullie bedrijfsprocessen. Een pakket waarin je je orderproces kunt vastleggen, je voorraad kunt bijhouden en je relatiebeheer kunt vastleggen. Een ERP-systeem dat te koppelen is met Twinfield. Als je op Google zoekt vindt je verschillende partijen die koppelen met Twinfield, maar wat is de beste keuze?

Onze koppeling met Twinfield

Omdat je volledige boekhouding in Twinfield zit en Twinfield gekoppeld is aan je bankrekeningen is het verstandig om een ERP-systeem te kiezen die te koppelen is met Twinfield. Een ERP-systeem die gekoppeld is met Twinfield zorgt ervoor dat jij vanuit het ERP-systeem werkt en je accountant vanuit Twinfield. Je hoeft niet meer te schakelen tussen twee systemen. Onze koppeling met Twinfield is zo ingericht dat Cubus je inzicht kan geven in de orders, facturen, maar ook de cijfers. Je kunt zien welke facturen betaalt zijn en welke facturen nog betaalt moeten worden. Relaties, klanten en leveranciers voer je in Cubus in, waarna ze automatisch ook in Twinfield komen te staan. Deze gegevens worden gekoppeld, zo hangt alles samen. Onze koppeling met Twinfield bespaart je tijd en moeite en zorgt voor overzicht. 

Ontdek de mogelijkheden van Cubus

Lees in onze online brochure welke mogelijkheden Cubus jouw organisatie kan bieden. Of neem een kijkje op onze functionaliteiten pagina.

Je bericht is succesvol verzonden
cubic box mockup 0 cubus@x

Basecone integratie

Naast dat Cubus te koppelen is met Twinfield hebben wij ook een integratie met Basecone. Door deze integratie kun je snel via de app van Basecone inkoopfacturen inscannen en automatisch laten matchen met de juiste inkooporder. Hierdoor heb je snel en eenvoudig alle benodigde gegevens in één systeem en weet je zeker dat er geen inkoopfacturen kwijt raken. Als je al met Basecone werkt blijft het proces hetzelfde. 

Waarom Cubus het ERP-systeem met Twinfield de softwareoplossing voor jouw bedrijf is

De combinatie Cubus en Twinfield is de softwareoplossing voor jouw bedrijf vanwege een aantal zaken:
  1. Door Cubus als ERP-systeem te gebruiken en te koppelen met Twinfield, zorg je ervoor dat jouw organisatie toegang heeft tot de belangrijkste gegevens voor het bedrijf. Binnen Cubus leg je de werkzaamheden vast en beheer je de bedrijfsprocessen. En in Twinfield doet je accountant het werk. Voor je werknemers is dit overzichtelijk en je accountant werkt in een vertrouwde omgeving. 
  2. In één druk op de knop zichtbaar welke facturen betaald zijn en welke facturen nog open staan. En dat zonder in Twinfield in te loggen. Doordat alle gegevens met Twinfield gekoppeld zijn, kun je vertrouwen op de integratie en is de kans op fouten niet aanwezig.
  3. Vele mogelijkheden in Cubus. Cubus is een uitgebreid ERP-systeem met uitzonderlijk veel functionaliteiten. Is er een onderdeel nog niet aanwezig is ons systeem? Dan passen wij dit aan en richten het in. Samen met een van onze consultants helpen wij jullie bedrijfsprocessen optimaal in te richten. 
  4. Echt waar voor je geld. Wij zien dat concurrenten de hoofdprijs vragen voor hun systemen. Wij zijn helder en transparant in de prijzen en vragen een eerlijke prijs. Zo weet je zeker dat je waar krijgt voor je geld.
  5. Veiligheid. Veiligheid staat bij ons voorop. Onze koppeling met Twinfield is goed beveiligd, even als onze software. 

Advies van onze consultants

Wist je dat een gebrek aan grip op bedrijfsprocessen naast frustratie en tijd ook een hoop geld kost? Geen grip op processen betekent vaak ook geen overzicht op informatie. Dat maakt het nemen van de juiste beslissingen vaak lastig. Met het advies van onze consultants breng je daarin verandering.