Functionaliteiten Cubus

Algemeen

Cubus is een CRM/ERP applicatie met een groot aantal functionaliteiten. Op deze pagina vind je een overzicht van wat er allemaal mogelijk is binnen Cubus. Wil je tot in detail weten wat Cubus kan, neem dan contact met ons op.

Met Cubus heb je functionaliteit in handen om je relaties te beheren, is je hele verkoop- en inkoopproces onder controle en word je ondersteund met allerlei magazijn functies. Daarnaast beschikt u over een complete service en projecten module.


Dashboard 0

Mijn Cubus

Binnen "Mijn Cubus" kan je eenvoudig al jouw gegevens beheren en jouw toegewezen acties inzien. Dit is ook de plek om nieuwe acties en taken voor jou of je medewerkers aan te maken. Op deze pagina kan je ook je eigen uren verantwoording kwijt, declaraties indienen en afwezigheidsverzoeken indienen. Ook zijn jouw eigen persoonlijke leads inzichtelijk. 


Mijn Cubus
 MMK0 bew paars web clearis 0

Meedenken

Tijdens de implementatie fase denken wij graag mee over de huidige bedrijfsprocessen, hoe kan Cubus jouw organisatie optimaal ondersteunen en wat kan er beter binnen jouw organisatie?

Relatiemanagement

Relaties is waar het om draait. Wij geloven dat alles wat er in Cubus gebeurt terug te vinden moet zijn bij de relaties. Alle relaties, of het nu klanten of leveranciers zijn, alles staat op 1 plek en is vanaf die plek te raadplegen. Relaties zijn vrij in te delen in groepen en met de MailChimp integraties kunnen nieuwsbrieven eenvoudig verstuurd worden.

Relatiebeheer

Personeel

Beheer contracten, salarisstroken, contactgegevens en de afwezigheid van je personeel in 1 systeem. Alle gegevens die jij van je personeel nodig hebt in 1 handomdraai inzien. Daarnaast is het mogelijk om medewerkers te koppelen aan een project en de urenadministratie binnen Cubus bij te houden.

Personeel

Advies van onze consultants

Wist je dat een gebrek aan grip op bedrijfsprocessen naast frustratie en tijd ook een hoop geld kost? Geen grip op processen betekent vaak ook geen overzicht op informatie. Dat maakt het nemen van de juiste beslissingen vaak lastig. Met het advies van onze consultants breng je daarin verandering.

Logistiek

Inkoop, kassaverkoop, pakbonnen, barcodes, goederenontvangst, houdt je voorraad bij en krijg inzicht in de doorlooptijd van een bepaald product. Kortom, binnen Cubus heb je alle benodigde informatie van jouw magazijn beschikbaar, in real-time.

Logistiek

Online serviceklussen & werkbonnen

Via Cubus heb je inzicht en contact met de buitendienst medewerkers. Je heb je overzicht van alle serviceklussen, gepland en niet gepland. In Cubus plan je alle klussen in en wijs je medewerkers toe Via de online module heb je de mogelijkheid om een klus te starten, tijd te schrijven, handtekeningen toe te voegen, materialen te verbruiken en ritten te registreren.

Serviceklussen

Inkoop

Binnen inkoop kan je precies bijhouden welke inkopen je hebt gedaan en kan je aan deze inkoop direct een factuur koppelen. Daarnaast zie je wat de status van een inkoop is en kan je relaties koppelen aan de inkoop orders.

Inkoop

Wij bouwen de software op

mendix
Betty Blocks

Projecten

Leg binnen Cubus al je projecten vast. Binnen Cubus is het mogelijk om medewerkers, acties, uren, begrotingen, tarieven en nog veel meer te koppelen aan projecten. Zo heb je inzicht in alle projecten en kan je op projectbasis opdrachten binnen je organisatie oppakken, met alle nodige informatie.

Projecten 0

Verkoop

Houdt bij wat je verkocht hebt en wat welke verkopen gepland staan, koppel dit direct aan orders, offertes, facturen en contracten. Stuur vanuit Cubus je offertes en facturen. Kortom, al je verkoopadministratie op 1 plek, gekoppeld aan alle beschikbare data binnen Cubus.

Verkoop

Cubus is standaard te koppelen met deze diensten

logos cubus koppel@x

Rapportage

Sturen op je data binnen Cubus. Krijg met de rapportage functies inzicht in hoe je organisatie presteert, hoe je producten presteren en hoe je medewerkers presteren. Aan de hand van de rapportage functies kun je besluiten maken binnen je organisatie.

Rapportage