Projectmanagement

Begroten, monitoren en factureren vanuit één pakket.

Beheer al je projecten en projectadministratie in één pakket. Koppel gegevens en voorkom dubbele acties. Maak gebruik van uitgebreide rapportageschermen in een gebruikersvriendelijk pakket. Projectleden kunnen eenvoudig uren schrijven en gebruikte materialen vastleggen. Al deze projectgegevens zijn gekoppeld in Cubus en kun je uiteindelijk in je inkoop en verkoopproces gebruiken. 

Eén systeem voor alle processen

Door de integratiemogelijkheden van Cubus integreer je jouw favorieten software met Cubus. Hierdoor heb je in Cubus altijd actuele data en voorkom je dubbele acties. Zo kun je Cubus koppelen aan PowerBI van Microsoft om uitgebreide dashboards en rapportageschermen te creëren met data vanuit Cubus.


computer workstation g0e 0

Altijd inzicht in de voortgang

Cubus maakt gebruik van realtime data. Hierdoor heb je altijd inzicht in de voortgang van het project. Afhankelijk van de begroting, geschreven uren, uitgaven en nog veel meer, zie je hoe het project verloopt en hoeveel ruimte je nog in het project hebt.

Favoriete software koppelen

Maak je al gebruik van een bepaalde software waar je helemaal fan van bent? Koppel ze met Cubus, zodat jouw medewerkers blijven werken op de manier die zij gewend zijn. 

Processen optimaliseren

Verzamel al je data in één systeem en krijg via rapportages inzicht in de processen. Data is belangrijk om processen te optimaliseren. Data geeft inzicht in de prestaties van de organisatie.

Ondervind de magazijnbeheer mogelijkheden van Cubus

Lees in onze online brochure welke mogelijkheden Cubus jouw organisatie kan bieden.

Je bericht is succesvol verzonden
cubic box mockup 0 cubus@x

Personeel

Leg contracten, afwezigheid, vakantiedagen van het personeel vast. Plan werknemers en maken eenvoudig roosters. 

Relatiebeheer

Beheer relaties, leg communicatiehistorie vast, integreer met je e-mail marketing software en maak gebruik van uitgebreide CRM functies. 

Verkoop

Debiteurenbeheer, orderproces optimaliseren en automatiseren. Verkoopkanalen vastleggen en door rapportage inzicht in de omzet. 


Inkoop

Zelfstandig, of afhankelijk van voorraad of verkooporders, inkopen via Cubus. Aansluiten bij leveranciers en inkoop standaardiseren. 

Projecten

Projecten begroten, bijhouden en rapporteren. Koppelen aan standaardprocessen, zodat al je processen bij elkaar aansluiten.

Logistiek

Producten beheren, voorraad bijhouden, goederenontvangst en orderpicken, in één proces, geautomatiseerd. 

Magazijnen

Meerdere locaties, voorraad traceren en orderstatussen bijhouden. Processen optimaliseren aan de hand van real-time data. 

Service

Plan monteurs, neem de planning mee in het orderproces en manage de beheersbaarheid van de orders. Automatisch producten en uren factureren, bespaar enorm veel tijd. 

Rapportages

Gebruik data vanuit Cubus om te optimaliseren. Krijg inzicht in prestaties van processen en stuur maximaal op feiten. 

Hulp nodig bij het maken van een keuze?

Wij helpen je via de telefoon of mail graag verder!